Bundt cake de pastanaga i poma

IMG-20190220-WA0019Ingredients:

  • 210 g farina de rebosteria sense gluten
  • 4 ous a temperatura ambient
  • 100 g llet
  • 1 cullerada de vinagre
  • 200 g oli de.girasol
  • 3 pastanagues maques ratllades (uns 180 g)
  • 1 poma ratllada (150 g)
  • 50 g coco ratllat
  • 150 g sucre blanc
  • 120 g sucre morè
  • 2 culleradetes de moka d’impulsor químic
  • 1 culleradeta de moka de bicarbonat
  • 1/2 cullerada de canyella
  • 1 pessic de sal

Ingedients per la cobertura:

  • 200 g de formatge crema
  • 150 g sucre glass
  • 45 g mantega
  • 50 ml llet semidesnatada

Elaboració del pastís:

Es barreja la llet amb el vinagre i es deixa reposar uns 10 minuts fins que qualli. S’haurà format una ”buttermilk”.

Es baten els ous amb el sucre fins que facin escuma. S’hi afegeixen l’oli i la butermilk. Quan està integrat, s’hi aboca la pastanaga, la poma i el coco i es torna a batre.

A continuació es tamisa la farina amb l’impulsor, el bicarbonat, la canyella i la sal i s’afegeix a la barreja anterior a  mà, amb una espàtula, suaument, fins que la farina està del tot incorporada.

S’emmantega bé un motlle i s’hi aboca la barreja. Si es vol es pot deixar reposar a la nevera abans d’enfornar. Es cou al forn preescalfat a 175° a dalt i abaix uns 50-55 minuts, fins que en punxar pel mig, el punxó surti net.

Com que cada forn és diferent, caldrà anar punxant i observant el comportament del pastís i actuar en conseqüència. Recomano no precipitar-se a treure el pastís del forn, hem d’evitar que quedi poc fet, per que si no, es desemmotllarà malament

Elaboració de la cobertura:

Es bat la mantega amb el sucre glass, s’hi afegeix el formatge, es torna a batre i quan ja està ben integrat, s’hi aboca la llet fins obtenir la consistència desitjada. Jo l’he deixat amb una textura com de iogurt grec perquè volia que fos flonja i caigués per sobre el bundt cake.

Font:http://celiaquines.es/2016/03/el-mejor-carrot-cake-de-la-historia.html

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s