Panets x intolerants a llegums, làctics, ous, solanàcees i níquel

IMG_20170828_093819

Ingredients:

  • 100 g midó de blat de moro
  • 12 g midó de blat
  • 6 g farina de castanya
  • 7 g farina de blat de moro
  • 2,5 g impulsor químic Royal
  • 2,5 g sal
  • 2,5 g xantana
  • 1 g llevat sec per pa
  • 2,5 g oli d’oliva
  • 108 g aigua
  • 4 g mel

Elaboració:

Es pasta tot i es deixa ben tapat a la nevera per unes vuit hores. A l’endemà es cobreix la superfície de treball amb farina, millor que sigui granulosa, tipus blat de moro o arròs. S’hi aboca la massa i es dóna forma als panets. Aquesta massa, al menys en fred, es manipula sense problemes. Els panets formats es deixen créixer tapats amb un drap humit en un lloc a redòs. Són les 8.15 del matí, no fa massa calor i la massa està freda de la nevera, així que ha calgut 45 minuts per que els panets es comencessin a inflar. En aquest moment els he fet el tall i els he ficat al forn a 210 graus amb escalfor intensiva a la part inferior i generant vapor.

Als 15 minuts he retirat la font de vapor i he deixat 10 minuts més en la mateixa posició però reduint a 200 graus. Finalment he canviat les resistències, posant escalfor a dalt i a baix i baixant la temperatura a 180 graus durant 10 minuts més.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s