Magdalenes de garrofa i taronja sense ametlla

18518351_10212636715782652_453372447733419404_o

Ingredients:

  • 60 g farina d’arròs
  • 50 g farina de garrofa
  • 50 g farina de castanya
  • 44 g midó de blat de moro
  • 16 g midó de patata
  • 90 g sucre morè
  • 78 g panela
  • 1 pessic de sal
  • 1 sobre d’impulsor químic Royal
  • 4 ous
  • 160 g oli
  • pell d’una taronja sense part blanca
  • 3 dits de suc de taronja

Elaboració: 

Tamisar les farines amb l’impulsor i reservar. Triturar la pell de taronja amb el sucre i la panela. Afegir els ous i batre 5 minuts. Afegir l’oli i el suc de taronja i batre 5 minuts més. Després, incorporar la farina tamisada i barrejar amb suavitat; si és possible, a mà.

Guardar la massa a la nevera i tenir-la allà al menys una hora.

Quan es vulguin coure, preescalfar el forn a 200º. Posar la massa en flameres o motlles rígids metàl·lics si se’n tenen. Quan el forn arriba a 200º, posar 6 minuts amb escalfor només abaix i després 10 minuts a la mateixa temperatura però amb escalfor a dalt i abaix. Passat aquest temps, es punxa amb un punxó i si surt net, s’apaga el forn. No treure els motlles de seguida per evitar que les magdalenes es desinflin.

Deixar refredar sobre una reixeta i… a gaudir!. Aquestes magdalenes es poden congelar sense cap problema.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s