Pucetes amb “Rustikal Hammer Mühle”

SONY DSC

 

Ingredients versio 1:

  • 300 g Proceli
  • 50 g Schar B
  • 75 g Mehl mix rustikal de Hammer Mühle
  • 75 g barreja de farines integrals: (20 g cigró, 20 g civada, 15 g garrofa, 10 g teff, 10g millet) (20 g civada, 15 g garrofa, 10 g teff, 10 g millet, 10 g quinoa, 10 g amarant)
  • 450 ml aigua
  • 1 cullerada mel
  • 1 cullerada lecitina de soja
  • 1/2 cullerada psyllium
  • 1 culleradeta de moka de sal
  • 1 raig d’oli d’oliva
  • 3 g llevat panificable sec (jo, Schar)
  • opcional: pipes de girasol, sèsam cru

Elaboració:

Amassar els ingredients.

Guardar la massa ben tapada a la nevera. Mínim 8 hores (jo l’he deixat 30).

Treure de la nevera, fer els panets amb les mans, pintar amb aigua, deixar reposar en lloc arrecerat una mica més de mitja hora i quan hagi crescut, repartir les pipes per sobre, ruixar amb aigua i fer la grenya.

Com que és important generar humitat dins del forn, he posat una font amb pedres volcàniques a la base.  L’he programat escalfor de 200º a dalt i a baix.

Un cop s’ha arribat a la temperatura, introdueixo la baguettera, aboco aigua a la font amb pedres i tanco la porta immediatament. Baixo la temperatura a 180º, als 15 minuts retiro la safata per que ja no interessa més humitat i continuo coent durant 40 minuts més.

Ha sortit un pa boníssim. No sé per què, però s’havia inflat i en treure’l del forn, ja no estava tan formós. Pensava que hauria quedat massa fet però no, la molla estava molt tendre.

Font: cocinafacilsingluten.blogspot.com.es/…/pulguitas-y-baguettes-sin-gluten-con

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s