Pastís de fomatge fàcil

SONY DSC

 

Ingredients:

  • 250 g Philadelphia, formatge crema o formatge fresc
  • 200 ml llet (fresca, a ser possible)
  • 1 pot de 410 g llet condensada
  • 6 cullerades de Maizena
  • 3 ous mitjans o grans
  • 150 g de sucre
  • mantega per untar el motlle

Elaboració del pastís:

  • Batre bé els ous amb el sucre
  • Incorporar la resta d’ingredients menys la farina. Seguir batent
  • Afegir la maizena tamisada i integrar suaument amb una espàtula
  • Escalfar el forn a 200º a dalt i a baix
  • Ara ve la part més complicada de tota la recepta. En un motlle desmuntable de 20 cms, interposar un paper de forn entre la base i l’aro, de manera que no es pugui escapar la massa per les juntes, doncs és molt líquida. Jo a més a més, forro el motlle per fora amb paper d’alumini recobrint les juntes. Així, si hi hagués aguna fuga, seria mínima.
  • Emmantegar l’interior del motlle
  • Abocar-hi la massa i fornejar durant 20 minuts a 200º a dalt i abaix, posició del mig
  • I uns 30 minuts més a 180º a dalt i a baix, posició del mig. Treure del forn quan surt el bastonet net.
  • Deixar refredar, desemmotllar i desar a la nevera

Font:  https://www.youtube.com/watch?v=u5rzJwZL1iw

 

Cobertura de fruits vermells

Ingredients:

  • 250 g gerds
  • 250 g maduixes
  • 450 g sucre
  • 450 g aigua

Elaboració:

  • Rentar les maduixes i els gerds per separat
  • Posar l’aigua i el sucre al foc i fer bullir 3 minuts
  • Abocar-hi les maduixes (només les maduixes) tallades a trossos no gaire petits, perquè quan es couen queden molt reduïts
  • Fer bullir 1 minut escàs
  • Escórrer les maduixes i reservar
  • Posar els gerds ben nets i escorreguts en un pot de vidre. Afegir-hi les maduixes escorregudes i finalment, l’almívar, fins que arribi a dalt de tot.
  • Tancar hermèticament i fer bullir al bany maria dins d’una cassola fonda amb aigua durant 20-25 minuts.
  • Deixar refredar i guardar a la nevera.

Font: http://ileyconservas2.tripod.com/id107.html

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s