Galetes de formatge i vainilla

SONY DSC

 

Ingredients:

  • 50 g de mantega a temperatura ambient
  • 100 g de Philadelphia (jo, light)
  • 1 pessic de sal
  • 1/2 culleradeta de pasta de vainilla Home Chef
  • 125 g de farina sense gluten (40 g midó mandioca -40 g arròs – 45 g maizena)
  • 1/2 culleradeta de moka de goma xantana
  • una mica de clara d’ou para pintar la massa
  • 40 g de sucre (jo Sucrafor i sucre de coco)

Elaboració:

  • Barrejar la mantega amb el formatge i la pasta de vainilla. Afegir-hi la farina tamisada amb la sal i la goma xantana i amassar amb les mans.
  • Estendre la massa amb el rodillo entre dos papers de forn, donant-li forma rectangular.
  • Pintar la superfície amb la clara d’ou i empolsimar-la ben generosament amb el sucre.
  • Enrotllar la massa, fent un rulo i passar-lo pel sucre.
  • Deixar reposar a la nevera unes hores, fins que estigui ben dur.
  • Tallar el rulo en discos de mig centímetre de gruix
  • Coure al forn pre-escalfat a 180º durant 15 mint. aprox. (jo funció ventilat 3D)

Nota: Si es volen de xocolata, sustituir 15 g de la farina per cacao Valor

Fonts:

  • Dulce Vidal, del grup de Facebook “500.000 recetas para celíacos”
  • kanelaylimon.blogspot.com.es/2010/05/palmeritas-de-queso-fresco-paso-paso.html

 

2ª versió amb farina Proceli, Philadelphia clàssica, mantega i sucre morè:

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s