Magdalenes de poma

SONY DSC

IMG_0599

Puré de poma:
  • 190 g poma cuita i triturada, sense pell ni llavors
  • 60 g sucre o Sucrafor
  • ratlladura de llimona
Massa:
  • 180 g de farina d’arros
  • 60 g maizena
  • 3 ous
  • 200 ml de nata
  • 100 g d’oli (a la recepta original era mantega)
  • 120 g sucre o Sucrafor
  • 1 sobre de llevat químic
  • 1 culleradeta escassa d’essència vainilla
Elaboració:
  • Barregem farines i llevat. Tamisem i reservem.
  • Batem sucre i ous fins que blanquegin i doblin el volum (en Termomix vel. 4 durant uns 3 minuts)
  • Afegim l’oli i la nata, barregem bé.
  • Incorporem les farines que tenim tamisades i barregem fins aconseguir una massa homogènia. Si hem estat treballant amb la Thermomix, traspassem la massa a un bol gran.
  • Hi aboquem el puré de pomes i mesclem a mà suaument amb moviments embolcalladors.
  • Si podem, reservem la massa a la nevera unes 10 hores.
  • Aboquem la massa en els motlles, omplint-los fins que quedin uns milímetres per la vora.
  •  Es couen al forn preescalfat a 170º uns 40 minuts, primer abaix 15 minuts i després a dalt i abaix.

Nota:

Les he cuit en dos tipus de motlle: unes en flameres d’acer inoxidable i les altres en safata per magdalenes, i el resultat és que han pujat més les de les flameres. Això em passa sempre o sigui que recomano moltíssim usar flameres per les magdalenes. La foto del tall correspon a una magdalena de les de la safata (més xateta però també més cuita).

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s