Hamburgueses veganes de bolets

SONY DSC

Ingredients:

  • 1 tassa de bolets ja cuits
  • 1 pastanaga petita
  • 1 carabassó petit
  • 1 porro petit
  • 1/4 ceba
  • 1 grapat de pinyons, anacards o cacauets
  • 1,5 tasses de pa ratllat sense gluten
  • 2 cullerades de julivert fresc picat
  • Sal i pebre al gust (generós)
  • 1 culleradeta de llevat químic sense gluten
  • Farina del tipus que prefereixis per arrebossar-les (jo farina d’arròs i de cigró)
  • Oli per la paella.

Elaboració:

Saltejar els bolets a una paella sense oli, cal remenar per que eliminin l’aigua.

Mentrestant, triturar la: ceba, porro, pastanaga, carabassó i fruits secs. Afegir els bolets ja cuinats i seguir picant per que s’integrin bé.

En un bol afegir a la massa anterior, el pa ratllat, el julivert i el llevat i salpebrar sense por.

Formar les hamburgueses amb la farina i les manetes netes! Deixar-les reposar fins que s’endureixin una mica (a mi no em va fer falta).

Sols queda fregir-les en molt poc oli a una paella antiadherent a foc mitjà uns 8 minuts, girant-les una vegada. Han de quedar daurades.

Font: http://www.vegetarianismo.net/recetas/hamburguesasetas.html

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s