Pa amb garrofa (nova versió)

SONY DSC

Ingredients:

  • 260 g Proceli
  • 140 g Beiker
  • 30 g farina de garrofa
  • 40 g farina de blat sarraí
  • 20 g farina d’amarant
  • 10 g farina de quinoa
  • 1 cullerada rasa llet en pols
  • 1 cullerada rasa psyllium
  • 160 g preferment
  • 450 g aigua
  • 30 g oli
  • 1 culleradeta de sal

Elaboració:

Exactament igual que s’explica a la recepta dels panets amb farina de garrofa inicials. Cal dir que encara que els he deixat ben tapats durant 3 hores, quasi no han crescut. En canvi, en el forn quan s’estaven coent, han augmentat moltíssim de volum. Han estat 50 minuts al forn 180º.

Està boníssim i, el que és millor, quan es descongela, encara que sigui sense escalfar, a temperatura ambient, segueix estant tendre.

Variació:

He fet una nova variant posant 30 g farina de garrofa, 30 g blat sarraí, 20 g amarant i 20 g mill. I amb una culleradeta de llevat sec enlloc de preferment. La resta, idèntica. Han estat 50 minuts als forn i, com sempre, han començat a inflar-se als 15 minuts aproximadament d’haver-los ficat.

Font: cocinafacilsingluten.blogspot.com.es/2015/02/el-pan-singluten-que-gusta-todos.html

SONY DSC
pa amb farina de garrofa i, com a novetat, 20g de farina de mill
Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s