Pastís d’oreo

11080834_10206117094476194_8314857860819726162_o 11070065_10206117099436318_34060174970923688_o

Ingredients (pel pa de pessic):

  • 60 ml. de llet sencera.
  • 2 cullerades de vinagre.
  • 2 ous M.
  • 1 pessic de sal.
  • 120 g. de farina Mix Dolci de Schär
  • 1 punta de culleradeta de goma xantana
  • 4 culleradetes de llevat químic.
  • 2 cullerades de cacao en pols sense sucre Valor.
  • 100 g. de sucre.
  • 100 g. de mantega en pomada.
  • 2 culleradetes de vainilla en pasta Home Chef.
  • 90 g. de galetes tipus oreo

Preparació:

  1. barrejar la llet amb el vinagre i reservar mentre es forma el buttermilk. Tindrà aspecte de que s’ha tallat, triga uns 10 minuts.
  2. Separar els rovells de les clares, muntar les clares a punt de neu amb un pessic de sal i de sucre i unes gotes de vinagre i reservar.
  3. Tamisar la farina, el llevat la goma xantana i el cacao en pols i reservar.
  4. Triturar les galetes completament
  5. Batre la mantega amb el sucre fins que es faci blanc
  6. Afegir-hi els rovells i la vainilla en pasta i seguir barrejant
  7. Afegir-hi la farina i batre suaument, ja que si es bat molt el pa de pessic queda massa dur
  8. Incorporar les galetes triturades i barrejar poc a poc
  9. Afegir el buttermilk poc a poc i barrejant lentament. Millor a mà
  10. Per últim, incorporar les clares muntades i unir amb una espàtula amb moviments en cercle, amb cura per que no baixin
  11. Abocar la massa en un motlle rodó d’uns 25 cms. de diàmetre, prèviament untat de mantega
  12. Deixar reposar tapat dins de la nevera com a mínim una hora
  13. Preescalfar el forn a 180ºC
  14. Introduir al forn a mitja altura, amb escalfor inferior els primers 15 minuts, i a dalt i abaix els 15 següents (anar punxant el pastís per apagar el forn quan ja estigui cuit)
  15. Retirar del forn i deixar refredar dins del motlle.

Ingredients (per la buttercream):

  • 120 g. de mantega en pomada.
  • 130 g. d’icing sugar o de Sucrafor pulveritzat
  • 13 g. Stevia Nevelle (si es vol més dolç, que no cal)
  • 80 g. de formatge tipus Philadelphia no light.
  • 1/2 culleradeta de vainilla en pasta Home Chef.
  • 100 g. galetes tipus oreo

Preparació:

  1. Tamisar el sucre i la stevia i batre amb la mantega fins que estigui ben integrada.
  2. Afegir-hi el formatge i seguir batent molt.
  3. Afegir-hi la vainilla i les galetes ben triturades i batre fins que la crema sigui uniforme.

Font: https://singlutenismo.wordpress.com/2014/02/22/cupcakes-de-galletas-tipo-oreo-sin-gluten/

Advertisements

Un pensament sobre “Pastís d’oreo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s