Galetes tipus shortbread amb cacau

10661940_10204599848025981_8777379988347909074_o

Ingredients (per unes 20 galetes tirant a petites):

  • 75 g mantega
  • 90 g Proceli
  • 60 g farina d’arròs
  • 50 g sucre (jo les prefereixo poc dolces, però perfectament s’hi pot posar més)
  • una cullerada de cacau pur Valor
  • una punteta d’essència de vainilla
  • 1 ou batut

Elaboració:

Barregem tots els ingredients (es pot fer a mà). Fem una bola, l’emboliquem en film transparent i deixem a la nevera mínim 20 minuts (inclús es pot ficar al congelador si hi ha molta pressa). Escalfem el forn a dalt i abaix 180º i mentrestant donem forma a les galetes. Baixem la temperatura a 160º, les introduim a la posició del mig i coem durant 10 minuts. Apaguem el forn i deixem dins un minut més. Treiem i deixem refredar.

  • Font: recepta pròpia

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s